Babyshower

Babyshower

Babyshower

Babyshower är en rolig tillställning för att hylla den blivande mamma. I USA är det mycket större än vad det är i sverige. I sverige överraskar man oftast den blivande mamman med en babyshower. Man ordnar lite mat och dryck och sedan ordnar man så man har lite lekar att leka innan tårtan och kaffet. Varje bjuden gäst tar med sig en present som dom vill ge bebisen och det är oftast väldigt uppskaddat utav mamman att få vara med om en babyshower och kunna få tips och råd om hur den första tiden är. För man kan verkligen inte förstå hur underbart och fantastiskt det är med en liten bebis men det är inte alltid så lätt att veta allt så det är bra att ha en babyshower och  få prata med andra mammor. 

Dekorationer. Det finns mängder med dekorationer man kan använda sig utav på babyshowern. Använd mängder med pompoms och ballonger för att göra det effektfullt på babyshower.Vill man använda sig utav rislampor och dekorationsrosetter går det också bra. 
Ni hittar även andra dekorationer under kategorin kalasdekoration.
Dekorera lokalen eller rummet i rosa eller blå också mintgrön är en populär färg att använda sig utav på babyshower. 
Mint grön passar till båda könen lika väl som rosa och blå också gör. 

Dukning. Dukningen är en del utav babyshowern. Duka fint för den blivande mamman där ni kan sitta tillsammans och äta dom goda bakelserna och mumsa den goda tårtan tillsammans. Bjud gärna på lite tapasliknande mat eller plockmat men tänk på att den gravida mamman inte kan äta allt som ni kan då man inte under graviditeten får äta vad man själv vill. Duka fina med konfetti och löpare också ljuslyktor för att höja stämningen på den underbara dagen tillsammans med den blivande mamman. 

Baka och dekorera på babyshower. Bakelserna och tårtan är något som står högt upp på en babyshower och som nästan måste finnas. 
Gör gärna en liten dessertbuffé på babyshower. Baka fina bakelser och använd er utav våra cupcake formar, tårtdekorationer och cupcaketoppers. 
Det är det lilla som gör det stora men överdriv gärna. Vet ni könet på det kommande barnet använd gärna den färgen på bakelserna och tårtan. 

 Tillbehör till baby shower. Glöm inte tillbehören till babyshower. Det finns allt från att ni kan bygga en egen blögtårta och köpa till ett kit till det med ett band i färgerna rosa och blå sedan runda rungar som är runt bandet. Det ingår också en tårtdekoration som man sätter högst upp på blöjtårtan där det står babtshower på. Fint att ge till den blivande mamman. Blöjor kan man inte få för mycket utav i början. Även små pappbarnvagnar kan man lägga lite godis i till varje gäst som en fin överraskning även till gästerna. Ska ni ha lekar på babyshowern? Lägg då lekarna i papppåsar som ni delar ut till varje gäst när dom kommer eller lägger en vid varje plats vid matbordet. 

Det finns mycket roligt man kan göra på en babyshower och det finns mycket tillbehör här nedan som ni kan ta del utav och överraska den blivande mamman med. 

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 250

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 250

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Babyshower
Minimal Price: kr10.00
5.0 / 5 Review(s)