Dop

Dop

Dop

Dop är en viktig del hos många. Att välja dekorationer tillsammans till doplokalen kan bli väldigt mysig stund för dom nyblivna försäldrarna. Att sedan komma överrens är en helt annan sak då det finns så mycket fina produkter att välja mellan till dopet. Det finns allt från tårtdekorationer till muggar,tallrikar,pompoms, girlanger, ballonger, gästböcker och mycket mer. Låt era gäster på dopet bli överaskade så fint ni dukat till ert barns dop. Lycka till 

Även på dopet kan ni duka med engångsartiklar så som tallrikar, muggar, servetter och bordslöpare som vi har i dekorväv och organzatyg.
Vi har bordlöpare i olika storlekar och färger som passar alla smakar. Har vi inte den färgen ni önskar kanske vi kan ta in det från vår leverantör. 
Dukningen behöver inte bara innehålla engångsartiklar utan man kan även duka med konfetti, presentaskar, bordsgirlanger, ljuslyktor, blommor och mycket mera som passar just för dig och din dukning. 

Baka och dekorera på dopet med dekorationer från Kalasdekorationer. Bakelserna på dopet är något ut över det vanliga i många fall. Oftast har man en gigantisk doptårta som är helt underbar att titta på. Använd er då utav något fint och passande att ställa på toppen utav tårtan. En tårtdekoration som passar dopet är passande på tårtan. Oftast bjuder man på mer än bara tårta.Baka mumsiga cupcake och använd er utav cupcake toppers när ni dekorerar dom. Vi har cupcake toppers som passar både  flickan och pojken till dopet.  Även ställningar ni kan ställa era vackra bakelser på finns i vårt sortiment. Hittar ni inte det ni letar efter under denna kategorin finner ni fler under kalasdekoration - dessertbord

Tillbehör - Här hittar ni tillbehören ni behöver till dopet. Det finns gästböcker som ni kan låta gästerna skriva något fint i som ni sedan kan spara till barnet som den kan ta del utav och läsa när barnet blir stort, placeringskort, godispåsar, presentaskar till att lägga små godisar i till gästerna. Det finns även snöre och små dekorationer ni kan pyssla ihop något fint med till dukningen eller andra fina saker. Det finns mängder utav tillbehör som passar till att dekorera med till dopet.

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 222

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 222

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Dop
Minimal Price: kr13.00
5.0 / 5 Review(s)