Gästbok/fotobok/pennor

Gästbok/fotobok/pennor

Gästbok/fotobok/pennor

Gästbok/fotobok/pennor

Gästbok- Varje bröllop bör ha en gästbok gästerna kan skriva ner sin tankar, hälsningar eller bara något härligt minne. Vi har olika varianter på våra gästböcker. Det finns allt från en helt vanlig bok till en tavla att sätta fingertryck på för den hellre önskar gästernas fingertryck. Ingen säger att man inte kan ha olika eller flera gästböcker på ett bröllop. Det viktigtaste är att man får med sig det man själv vill under kvällen. Vissa tycker sjåälva det kan vara svårt att veta vad man ska skriva i en gästbok därför har vi ett allternativ även där - En glasburk som man lägger i små hjärtan i. Man låter gästerna skriva något litet på hjärtat och sedan stoppar i burken. 


Fotobok- Nu finns det även matchande fotobok till gästbok till den som vill att det ska se snyggt ut i bokhyllan efteråt. Använder ni photobooth automat på bröllopet eller en kamera där bilderna kommer ut direkt kan det vara kul att placera fotoboken bredvid där gästerna kan klistra in sin bild och skriva några meningar i boken. Ett roligt sätt för den som gillar bilder. 

Pennor - Självklart hittar ni också pennor till bröllopet. Önskar ni guld, silver eller bläck? Ja du hör vi har olika varianter utav pennor. Matcha pennan med gästboken och placera dom bredvid varandra på bröllopet. 

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 89

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 24 av totalt 89

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Gästbok/fotobok/pennor
Minimal Price: kr29.00
5.0 / 1 Review(s)