Halloween

Halloween

Halloween

Halloween –  Alla helgons afton.Halloween kom till USA under 1800-talet. Det är en stor högtid i USA, bland både vuxna och barn och firas alltid den 31 oktober. Här i Sverige firar vi oftast halloween på Alla helgons afton (fredag) eller Alla helgons dag (lördag) som infaller någon gång mellan 30 oktober – 6 november.

Dekorera till Halloween med läskiga dekorationer. Ju mer Halloween dekorationer både i huset och ute desto bättre.
Dekorera Halloween med ballonger, vimplar, girlanger, läskiga takdekorationer av spindlar, pumpor, spöke. Häng i taket svarta och orange pompoms, duka med en svart löpare och sprid konfetti på bordet. Servera maten i engångstallrikar, godisbägare för ett läskigare kalas. Köp dina halloween produkter i god tid så du slipper stressa i sista sekund. Happy Halloween!

Dukningen på halloween kan man välja hur man vill och man kan använda vilka färger man vill och det behöver inte bli så bra. Just på halloween spelar det ingen större roll om dukning blir katastof. Det viktigaste är att det är läskigt och att är överdrivet. Duka med bordsduk och lägg en löpare på mitten och använd dekorationer som ljuslyktor, vaser med blommor och lägg ballonger på bordet som dekoration men det man inte får glöma är att stö konfetti över bordet för en läskigare dukning. 
Använd er utav papperstallikar och muggar med tryck när ni dukar för att få det mer effektfullt på festen. Desto mer dekorationer på dukningen desto roligare får ni. 

Baka och dekorera dina bakelser. Baka muffins och spritsa glasyr i grön,orange eller svart färg med hjälp utav karamellfärg och dekorera med en caketoppers. Vi har olika cupcaketoppers och caketoppers man kan sätta på sina bakelser även muffinsformar med olika tryck hittar ni under denna kategorin. Även korgar i hårdpapp till att ställa på bordet fylld med godis finns att dekorera med. Bara fantasin sätter stopp för ideér.

Maskerad och tillbehör -  På temakvällar, halloween eller andra fester är det roligt att klä ut sig. Vi har håraccessoarer och tyllkjolar som passar till dessa tillfällen. 
Använd diadem med djävulshorn när ni ska på halloweendiscot eller festen.  Maskerader är något som många tycker är roligt att gå på och få tillfället att få klä ut sig till något som man vanligtvis inte brukar göra. Man blir aldrig för gammal för att klä ut sig. 

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 97

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 97

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Halloween
Minimal Price: kr19.00
5.0 / 1 Review(s)