Juldekorationer

Juldekorationer

Juldekorationer

Man vill oftast att färgerna ska gå i vitt och rött och kanske juteväv då tomten klär i rött och snön är vit så man föknippar julen med dom färgerna. Säcken tomten bär är i juteväv därför kan det vara fint att dekorera bordet med löpare i juteväv på bordet och lägga röd eller vit konfetti där på. Det finns även photobooth för den som vill ha roligt på julafton eller julpartyt och låta sina gäster få ett gott skratt. Det finns produkter till att dekorera era bakelser men även till att göra egna adventskalendrar. Låt inte fantasin hindra dig börja planera redan idag. 

Dukning. På adventsmiddagen eller fikan och även på julafton är det roligt att duka lite finare. Använd bordduk och sedan lägg på en löpare i mitten utav bordet och vips så blir det direkt mycket finare. Pryd bordet med lite dekorationer så som girlanger utav kottar eller vanliga kottar och tomtar. Konfetti är också fin detalj att stö över bordet. 
Blir ni många kan det vara lite roligt att använda sig utav bordsplacering här finner du placeringskort som du kan skriva gästernas namn på och sedan duka med där gästen ska sitta. Det finns olika varianter utav placeringskort som ska passa de flesta.

Här har vi samlat tillbehören du kan använda dig utav vid juletider så som snöre, band, photobooth, uppläggningsfat, etiketter, taggar och små dekorationer som du kan fästa på ljusstakar, presenter eller lyktorna. Dekorera på jul med jutevävband runt lyktorna eller gör egna dekorationer med dessa fina band i juteväv som små rosetter att fästa i granriset. Det finns mängder med olika dekorationer du kan göra på jul bara fantasin sätter gränser.Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 271

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 271

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Juldekorationer
Minimal Price: kr10.00
4.9 / 7 Review(s)