Jul dekorationer

Jul dekorationer

Jul dekorationer

Jul dekorationer finns det mängder med. Man vill oftast att färgerna ska gå i vitt och rött och kanske juteväv då tomten klär i rött och snön är vit så man föknippar julen med dom färgerna. Säcken tomten bär är i juteväv därför kan det vara fint att dekorera bordet med löpare i juteväv på bordet och lägga röd eller vit konfetti där på. Det finns även photobooth för den som vill ha roligt på julafton eller julpartyt och låta sina gäster få ett gott skratt. Det finns allt från att dekorera era bakelser med till att göra egna adventskalendrar. Låt inte fantasin hindra dig börja planera redan idag. 

Dukning. På adventsmiddagen eller fikan och även på julafton är det roligt att duka lite finare. Använd bordduk och sedan lägg på en löpare i mitten utav bordet och vips så blir det direkt mycket finare. Pryd bordet med lite dekorationer så som girlanger utav kottar eller vanliga kottar och tomtar. Konfetti är också fin detalj att stö över bordet. 
Blir ni många kan det vara lite roligt att använda sig utav bordsplacering här finner du placeringskort som du kan skriva gästernas namn på och sedan duka med där gästen ska sitta. Det finns olika varianter utav placeringskort som ska passa de flesta.

Baka och dekorera. Dekorera dina bakelser på jul med cupcaketoppers och baka något gott i våra fina muffinsformar som passar till julens alla festliga bakelser.
Julgodiset är något man inte vill missa på julafton lägg godiset i en skål och pryd med fina toppers och vips så har du en fin skål med godis som gästerna inte kan låta bli att smaka på. 

Tillbehör till julen. Här har vi samlat tillbehören du kan använda dig utav vid juletider så som snöre, band, photobooth, uppläggningsfat, etiketter, taggar och små dekorationer som du kan fästa på ljusstakar, presenter eller lyktorna. Dekorera på jul med jutevävband runt lyktorna eller gör egna dekorationer med dessa fina band i juteväv som små rosetter att fästa i granriset. Det finns mängder med olika dekorationer du kan göra på jul bara fantasin sätter gränser.

Julbelysning. Lys upp vintermörkret med lampor och ljus. Vintertiden är mörk och dyster men snön gör det vitt och fint men även lampor behövs och vi har adventsljusstakar, ljusslingor, kransar och övlig belysning som får ditt fönster att lysa upp även under denna mörka tid.

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 284

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 284

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Jul dekorationer
Minimal Price: kr10.00
4.8 / 5 Review(s)