Swipe to the left

Kalasblogg

RSS-kanal

Framkalla bilder billigare

Av Ausra 3 dagar sedan 4 Visningar 0 Kommentarer

Framkalla bilder billigare

Har du länge funderat att göra något vettigt av dina bilder men saknar motivation eller inspiration? Har du även lyckats fota tusentals bilder och sparat alla bilder digitalt?

Bröllopsfotografering

Av Jessica 5 dagar sedan 14 Visningar 0 Kommentarer

Bröllopsfotografering.
Ta del utav våra egna produktbilder som är tagna utav en fotograf ifrån munkedal.
Årets färg är ultraviolet - mörklila kan man också säga.
Färgen mörklila är en väldigt behaglig färg som ögat inte tröttnar på.

Recept till Pepparkakscheesecake

Av Jessica 2 months ago 201 Visningar 0 Kommentarer

Recept till Pepparkakscheesecake

På begäran från många utav våra följare på Instagram ska vi nu publicera receptet på den pepparkakscheesecake som jag bakade till helgens dessert.

Tips på hur man kan planera juldukningen

Av Ausra 2 months ago 47 Visningar 0 Kommentarer

Att duka inför julafton är något många tycker om att göra inte bara jag. Att ha lite julmusik i bakgrunden och glöggen i glaset och lugnet runt om och höra glada barn springa runt och busa. Därför brukar jag alltid duka dagen innan. Man slipper då stressen på själva julafton.

Halloween dekorationer

Av Jessica 3 months ago 148 Visningar 0 Kommentarer

Halloween dekorationer

Halloween dekorationer. Halloween kom till Sverige på 1960-talet. Inte först på 1990-talet kom det till hela Sverige. I början firade enbart vuxna halloween. Man klädde ut sig till olika läskiga gubbar. På 2000-talet kom dekorationerna och man började dekorera hemmet både på insidan och utsidan. Det blev allt mer vanligt att dekorera med läskiga dekorationer på halloween.

Namngivning inspiration

Av Jessica 7 months ago 39 Visningar 0 Kommentarer

Namngivning inspiration

Namngivelse Är de er tid att få vara med om världens finaste tradition. Att döpa sitt barn är för många en viktig del, men idag blir det mer vanligt att enbart ha en namngivelse. Självklart är det upp till var och en hur man vill göra. Men att planera Dop/namngivelse är ut över det vanliga. Det är för många ett sätt att få bekräftelse att man äntligen blivit far och mor till en fantastisk flicka eller pojke.

Läs mer Kategori: Dop

Sommar fester

Av Ausra 7 months ago 39 Visningar 0 Kommentarer

Sommar fester

Dags att börja planera sommarens fester, en fest består utav mer än bara god mat och dryck. Även för ögat är det viktigt att duka upp med fina dekorationer som alla minns.

Pirat och Prinsessa tema

Av Jessica 8 months ago 33 Visningar 0 Kommentarer

Pirat och Prinsessa tema

Pirat är ett tema i färgen blå och guld som passar den som vill ha ett pirat kalas. Prinsessa är även till den som vill ha ett prinsesskalas finns det dekoration med texten prinsessa i färgerna rosa och guld.

Bröllopsdekorationer

Av Ausra 8 months ago 31 Visningar 0 Kommentarer

Bröllopsdekorationer

Bröllopsdekorationer är viktig del av bröllop. På Kalasdekorationer.se erbjuder vi utvalda produkten till den stora dagen.

Möhippa dekorationer - Team bride tema

Av Jessica 8 months ago 33 Visningar 0 Kommentarer

Team bride tema för möhippa. Det är inte bara den blivande bruden som ska få en magisk kväll det är även vännerna som anordnar möhippan som också ska vara med under hela kvällen. Dom också ska få lov att ha det roligt och varför inte ingå i ett team tillsammans. Team bride är ett tema som går i färgerna rosa och guld och är passande att dekorera lokalen med på möhippan. För att bruden inte ska vara ensam om att få klä ut sig finns det även i detta tema möjlighet. Gäster kan själv bära glasögon och emblem med texten team bride.

Föreviga möhippan med roliga bilder och införskaffa er photobooth till kvällen för att använda under fotograferingen tillsammans. Vad vore en möhippan utan bilder att titta tillbaka på några år efter eller visa som bildspel på bröllopet ?

Kalas prylar Photobooth Photobooth teambride

För att orka hela dagen är det bra att inte glömma att äta. Duka upp en liten buffé med mat som passar alla gäster på möhippan. Tallrik, Mugg och servett är dom enklaste produkterna att köpa för en möhippa med även det enklaste att glömma av.[row]

Du kan även läsa :

Vad har en hederstärna för uppgifter?

Tips till möhippan