Swipe to the left

Kalasblogg

RSS-kanal

5 saker att tänka på vid ett barnkalas

Av Ausra Karlsson 11 dagar sedan 63 Visningar 0 Kommentarer

5 saker att tänka på vid ett barnkalas


Oavsett hur mycket du planerar ett barnkalas så kommer det inte alls bli som du vill. Det är barn som kommer göra lite vad som faller dem in, och när de ska umgås med alla sina kompisar samtidigt så är det klart att det blir lite bus och skratt. Så som förälder är det bra att ha koll på det, och att man räknar med det. Här nedan kommer fem saker att tänka på vid planering av barnkalas.

Diversebutik och bensinstation blev bröllopsbutik

Av Bröllopsdekorationer.com 16 dagar sedan 334 Visningar 0 Kommentarer

Historien om diversebutik och bensinstation som blev bröllopsbutik

1959 startade Anna och Bertil Karlsson en diversebutik och bensinstation i Fisketorp. De sålde allt ifrån hästskor till bult, skruv, kläder och annat. Tillsammans drev de butiken i samma anda i 39 år tills den stängdes 1998. Butiken stod öde i över 13 år men den 22 maj 2011 startades den igen, av Ausra Karlsson. Det var självklart att den skulle heta Annas Butik eftersom det var Ausras svärmor som tidigare hade drivit butiken. Ausras mål var att behålla den gamla inredningen i butiken som fanns kvar sedan 60-talet, men sortimentet skulle istället vara dekorationer för bröllop och fest.

Kalasinspiration till dessertbordet

Av Ausra 1 month ago 562 Visningar 0 Kommentarer

Kalasinspiration till dessertbordet

Kalasinspiration till dessertbordet kommer från vår kund Nurcan. Dessertbordet var dekorerad i färger guld och rosa. Klicka vidare för att ta del av inspiration.

Juldekorationer

Av Ausra Karlsson 2 months ago 45 Visningar 0 Kommentarer
Juldekorationer


Ni har väl inte missat att vi har olika dekorationer till julen? Det är endast 20 dagar kvar till julafton, dagen då tomten kommer. Samla familjen till Kalle Anka och njut av den varma glöggen med rusin och mandel tillsammans. Vi har juldekorationer till att hänga i granen som skidor och stavar men också kälkar dessa dekorationer finns i vitt och guld och är fina att pryda julgranen med men även kransen som ni hänger på dörren.

Halloween dekorationer

Av Jessica 4 months ago 1117 Visningar 0 Kommentarer

Halloween dekorationer

Halloween dekorationer. Halloween kom till Sverige på 1960-talet. Inte först på 1990-talet kom det till hela Sverige. I början firade enbart vuxna halloween. Man klädde ut sig till olika läskiga gubbar. På 2000-talet kom dekorationerna och man började dekorera hemmet både på insidan och utsidan. Det blev allt mer vanligt att dekorera med läskiga dekorationer på halloween.

Midsommardukning - några tips!

Av Ausra Karlsson 8 months ago 257 Visningar 0 Kommentarer

Midsommardukning

Hur härligt är det inte att sommaren är här? Alla blir lyckligare och gladare och sena kvällar med mycket skratt gör att man får träningsvärk i magen. Men sommaren brukar starta på riktigt när midsommar är här, vilket den snart är. Om två veckor har vi firat in sommaren ordentligt. Vi har dukat upp en midsommardukning här hos oss med några nyheter. Våra kransar är perfekta som en bordsdekoration att lägga på tallriken. Även våra honeycumbs i olika storlekar är en perfekt bordsdekoration på midsommar, men dessa kan man även hänga lite var stans i taket för ett mer livligt utseende.

Tema - Enhörning

Av Ausra Karlsson 8 months ago 471 Visningar 0 Kommentarer

Ett populärt tema är vårt Enhörningstema och är vackert så vi förstår varför det går så bra.

Gästbok till Babyshower

Av Ausra Karlsson 9 months ago 362 Visningar 0 Kommentarer

Gästböcker

Oavsett vad för kalas eller tillställning man ska ha är det alltid kul med en gästbok. Ett minne från dagen från alla som närvara. Många brukar skriva små hälsningar och lyckönskningar till personen som man firar, oavsett om det är till ett brudpar eller på ett dop.

När man tänker på gästböcker så brukar man reflektera till en "vanlig" bok. Men nu ska vi vidga era vyer! Vi har gästböcker i alla dess former, för att de ska passa alla, oavsett kalas eller tillställning. Först ut är dessa två tavlor, med antingen små moln eller hjärtan som gästerna skriver små lyckönskningar på för att sedan stoppa ned i tavlan. Otroligt fint.

Sjöjungfrun

Av Ausra Karlsson 9 months ago 271 Visningar 0 Kommentarer

Boka en sjöjungfru

Athiraa jobbar som lärare i vardags och är bokad som sjöjungfru på sin lediga tid. Hon har sedan barnsben dragits till vattnet och har på senare tid jobbat extra som sjöjungfru. Sjöjungfrun Athiraa.

Hon bokas till olika evenemang och framför allt barnkalas och hon blev även utsedd till Miss Mermaid sweden. Athiraa har i samarbete med oss en deal där alla som bokar henne, till barnkalas eller annat evenemang, så får ni även 15% hos oss. Perfekt va?

Picknick

Av Ausra Karlsson 9 months ago 313 Visningar 0 Kommentarer

Sommardukning

I veckan kom sommaren och hälsade på hos oss och hoppas den kom till er med. Värmen var behövlig och det såg man vart man än var, då alla var ute och gjorde någon typ av aktivitet. Grillning och härliga promenader såg man många göra. Även vi njöt av vädret och några av oss tog årets första dopp.

Till sommaren hör även alla grillningar ute, att umgås runt en eld med nära och kära, skratta tills solen går ned. När man grillar behövs ju även lite tilltugg och tillbehör, allt som hör till en picknick. Det packas ned mat, servetter, glas, bestick och annat som passar den fina sommardukningen. För fint ska det ju vara, eller hur? Man vill gärna få en lyxig känsla fast man inte har allt i porslin och då har vi ett tips.