Swipe to the left

Kalasblogg

RSS-kanal

​Kalas inspiration

Av Jessica Alfredsson 16 dagar sedan 20 Visningar 0 Kommentarer

Kalas inspiration - Är det dags att planera kalas för den blivande tonåringen? Förväntan som man hade på födelsedagskalaset som tonåring är ju obeskrivlig. Alla tankar och funderingar kring förberedelserna inför kalaset var ju enorma.Vem känner inte för att bjuda in sina vänner till en sprakande och glittrande flamingo fest när man är tonåring? Där man får dansa bland ballonger i tuffa silver glittrande glasögon med texten total babe. Där lokalen eller rummet är fyllt med dekorationer som vimplar, girlanger och pompoms blandat med ballonger. Dessertbordet är fyllt med läckra bakelser med ur snygga toppers som speglar temat flamingo party. Att få bjuda sina gäster på olika drinkar i flamingo glas med rosa sugrör med texten let´s party är något många gäster uppskattar att bli bjudna på. Servetter likt pomesfrites till middagen är ju bara för coola för ett tonårsparty.

Efter någon timmas festande kan de vara kul att sedan överraska sina vänner med att varje gäst får tatuera sig med super coola partytatueringar som får alla att känna sig extra festsugna och dansa kvällen lång tillsammans med vännerna och med tatueringarna. När gästerna minstanar det kan ni annorna lite lekar som passara för den åldern partyt är för. Sedan kan ni avsuta med en pinata som födelsedagsbarnet med ska slå sönder. Ett exempel: Ta på födelsedagsbarnet ögonbindel så hen inte ser någontingen, Snurra hen sedan några varv så hen inte vet vart hon är och sedan låt henne med hjälp utav något passande " en pinne" slå på pinatan så den går sönder och ur pinatasen flyger godis och karameller som gästerna kan ta del utav på partyt. Just den pinatan som är på bilden är i en mindre storlek så varför inte införskaffa sig några stycken så gästerna på partyt också får chansen att prova slå sönder en pinatas? Rolig lek istället för godispåsar till gästerna när dom ska gå hem.

Här över ser ni några utav produkterna som finns i temat good vibes. Det finns mängder med dekorationer som passar till kalas, fest eller någon annan högtidsdag. 4 olika vimplar/girlanger som man kan hänga tillsammans eller var och en för sig är passande på festen. Dekorera väggen i lokalen med någon utav dessa vimplar/girlanger för att höja stämningen på festen. En ganska tråkig och grå lokal kan bli väldigt uppfylld med dekorationer som ni hittar hos oss på kalasedekorationer.se. Välj också mellan servetter likt pommes frites eller rosa med glittrig text let´s party. Vilken servett är passande för just ditt party? Vi tycker att detta tema passar till alla åldrar, men kanske inte alla dekorationer är passande för bindre barn? Bjud in dina vänner på ett good vibes party och låt festen börja.

Kalasdekorationer.se
Barnkalas dekoration - Att förbereda inför ett kalas

Av Ausra Karlsson 1 month ago 226 Visningar 0 Kommentarer

Barnkalas dekoration - Att förbereda inför ett kalas - Erika torstensson gästbloggar hos oss på kalasdekroationer.se. Här får ni tips och råd utav henne hur hon förbereder ett ettårskalas. Hon ger oss även tips på tårta och smarriga bakverk. Även bilder på hur man kan göra när man ska göra en två våningstårta.

Påsk dekorationer

Av Ausra Karlsson 1 month ago 38 Visningar 0 Kommentarer

https://kalasdekorationer.se/hoppy-easterPåsk dekorationer - Här visar vi er några utav våra produkter som vi har inför påskens dukning och dekorationer att pynta med på påskafton. Påsken tycker vi är en familjhögtid. Där man tillbringar tid med familj och vänner. Äter godmat och mycket godis. Ni får också baktips på desserten och bilder på temat Hoppy Easter.

Fotomatta till barnfotografering

Av Ausra Karlsson 1 month ago 33 Visningar 0 Kommentarer

Fotomatta till barnfotografering - Här ser ni en fotomatta som man kan använda från det att barnet är 1 dag till barnet fyller 12 år. Det kanske inte används ända fram till 12 år men man får ändå väldig bra användning utav denna fotomatta i många år.

Läs mer Kategori: Dop

Kalastips - Party påsar pick & mix

Av Ausra Karlsson 1 month ago 46 Visningar 0 Kommentarer

Party påsar pick & mix

Dessa genomskinliga kalaspåsar med guldiga prickar passar till så mycket olika saker. Här under ser ni hur vi tipsar er om hur man kan använda påsarna. Påsarna har formen som en strut och därför tyckte vi det var passade att placera en glasstrut i den och sedan behövdes det en färgklick. På till exempel ett barnkalas kan det vara riktigt skönt att förbereda lite innan så man inte står där stressad och inte vet alls vad man egentligen håller på med, därför valde vi att använda godis i påsarna istället för glass

"Smash the cake" fotografering

Av Ausra Karlsson 2 months ago 99 Visningar 0 Kommentarer

Gästbloggare - Inför en "Smash the cake" fotografering

Erika Torstensson fick gästblogga hos oss på kalasdekorationer om en smash the cake fotografering och hur den går till.
Här nedan kan ni ta del utav hur hon gick till väga med en.

Jag är en riktig "sucker" för kalas och andra tillställningar och hade mer än gärna haft det som arbete. Festkoordinator av något slag, hur kul hade inte det varit?

Unicorn kalas

Av Ausra Karlsson 2 months ago 95 Visningar 0 Kommentarer

Unicorn kalas

Unicorn kalas är det mest populäraste kalastemat just nu. På 90-talet fanns det enbart my little ponny som också finns idag men mer mordernare. Idag finns det mängder med unicorn filmer och serier för barn i alla åldrar. Dom flesta flickorna i mindre ålder önskar sig ett unicorn kalas

Bröllopsdagar

Av Ausra 3 months ago 62 Visningar 0 Kommentarer

Att fira sin årliga bröllopsdag är en vacker tradition för många gifta par. Här kan du hitta namn på alla bröllopsdagar och förbereda dig till firandet. Ett bra ide att anpassa festen efter bröllopsdagens namn, t.ex. på guld bröllop kan man använda dekorationer i guld i lokalen och dukningen. Det är roligt om gäster anpassar presenter också, t.ex. på träbröllopet ger gåvor gjorda i trä.

​Födelsedags dekorationer 25 år

Av Jessica 3 months ago 60 Visningar 0 Kommentarer

Födelsedags dekorationer 25 år

Att fylla 25 år är en stor sak i mångas liv - Ett år närmare vuxen. Men när är man egentligen vuxen?
Vad jag vet finns det ingen direkt ålder som säger att man är vuxen?
Men jag kan tycka att någonstans runt omkring 20-25 år är man vuxen.
När man fyller 20 år får man äntligen annordna en riktigt fest.

Framkalla bilder billigare

Av Ausra 3 months ago 52 Visningar 0 Kommentarer

Framkalla bilder billigare

Har du länge funderat att göra något vettigt av dina bilder men saknar motivation eller inspiration? Har du även lyckats fota tusentals bilder och sparat alla bilder digitalt?