Swipe to the left

Kalasblogg

RSS-kanal

Juldekorationer

Av Ausra Karlsson 11 dagar sedan 10 Visningar 0 Kommentarer

Juldekorationer


Ni har väl inte missat att vi har olika dekorationer till julen? Det är endast 20 dagar kvar till julafton, dagen då tomten kommer. Samla familjen till Kalle Anka och njut av den varma glöggen med rusin och mandel tillsammans. Vi har juldekorationer till att hänga i granen som skidor och stavar men också kälkar dessa dekorationer finns i vitt och guld och är fina att pryda julgranen med men även kransen som ni hänger på dörren.

Halloween dekorationer

Av Jessica 2 months ago 941 Visningar 0 Kommentarer

Halloween dekorationer

Halloween dekorationer. Halloween kom till Sverige på 1960-talet. Inte först på 1990-talet kom det till hela Sverige. I början firade enbart vuxna halloween. Man klädde ut sig till olika läskiga gubbar. På 2000-talet kom dekorationerna och man började dekorera hemmet både på insidan och utsidan. Det blev allt mer vanligt att dekorera med läskiga dekorationer på halloween.

Midsommardukning - några tips!

Av Ausra Karlsson 6 months ago 212 Visningar 0 Kommentarer

Midsommardukning

Hur härligt är det inte att sommaren är här? Alla blir lyckligare och gladare och sena kvällar med mycket skratt gör att man får träningsvärk i magen. Men sommaren brukar starta på riktigt när midsommar är här, vilket den snart är. Om två veckor har vi firat in sommaren ordentligt. Vi har dukat upp en midsommardukning här hos oss med några nyheter. Våra kransar är perfekta som en bordsdekoration att lägga på tallriken. Även våra honeycumbs i olika storlekar är en perfekt bordsdekoration på midsommar, men dessa kan man även hänga lite var stans i taket för ett mer livligt utseende.

Tema - Enhörning

Av Ausra Karlsson 6 months ago 361 Visningar 0 Kommentarer

Ett populärt tema är vårt Enhörningstema och är vackert så vi förstår varför det går så bra.

Gästbok

Av Ausra Karlsson 7 months ago 274 Visningar 0 Kommentarer

Gästböcker

Oavsett vad för kalas eller tillställning man ska ha är det alltid kul med en gästbok. Ett minne från dagen från alla som närvara. Många brukar skriva små hälsningar och lyckönskningar till personen som man firar, oavsett om det är till ett brudpar eller på ett dop.

När man tänker på gästböcker så brukar man reflektera till en "vanlig" bok. Men nu ska vi vidga era vyer! Vi har gästböcker i alla dess former, för att de ska passa alla, oavsett kalas eller tillställning. Först ut är dessa två tavlor, med antingen små moln eller hjärtan som gästerna skriver små lyckönskningar på för att sedan stoppa ned i tavlan. Otroligt fint.

Sjöjungfrun

Av Ausra Karlsson 7 months ago 214 Visningar 0 Kommentarer

Boka en sjöjungfru

Athiraa jobbar som lärare i vardags och är bokad som sjöjungfru på sin lediga tid. Hon har sedan barnsben dragits till vattnet och har på senare tid jobbat extra som sjöjungfru. Sjöjungfrun Athiraa.

Hon bokas till olika evenemang och framför allt barnkalas och hon blev även utsedd till Miss Mermaid sweden. Athiraa har i samarbete med oss en deal där alla som bokar henne, till barnkalas eller annat evenemang, så får ni även 15% hos oss. Perfekt va?

Picknick

Av Ausra Karlsson 7 months ago 251 Visningar 0 Kommentarer

Sommardukning

I veckan kom sommaren och hälsade på hos oss och hoppas den kom till er med. Värmen var behövlig och det såg man vart man än var, då alla var ute och gjorde någon typ av aktivitet. Grillning och härliga promenader såg man många göra. Även vi njöt av vädret och några av oss tog årets första dopp.

Till sommaren hör även alla grillningar ute, att umgås runt en eld med nära och kära, skratta tills solen går ned. När man grillar behövs ju även lite tilltugg och tillbehör, allt som hör till en picknick. Det packas ned mat, servetter, glas, bestick och annat som passar den fina sommardukningen. För fint ska det ju vara, eller hur? Man vill gärna få en lyxig känsla fast man inte har allt i porslin och då har vi ett tips.

​Kalas inspiration

Av Jessica Alfredsson 9 months ago 256 Visningar 0 Kommentarer

Kalas inspiration - Är det dags att planera kalas för den blivande tonåringen? Förväntan som man hade på födelsedagskalaset som tonåring är ju obeskrivlig. Alla tankar och funderingar kring förberedelserna inför kalaset var ju enorma.Vem känner inte för att bjuda in sina vänner till en sprakande och glittrande flamingo fest när man är tonåring? Där man får dansa bland ballonger i tuffa silver glittrande glasögon med texten total babe. Där lokalen eller rummet är fyllt med dekorationer som vimplar, girlanger och pompoms blandat med ballonger. Dessertbordet är fyllt med läckra bakelser med ur snygga toppers som speglar temat flamingo party. Att få bjuda sina gäster på olika drinkar i flamingo glas med rosa sugrör med texten let´s party är något många gäster uppskattar att bli bjudna på. Servetter likt pomesfrites till middagen är ju bara för coola för ett tonårsparty.

Barnkalas dekoration - Att förbereda inför ett kalas

Av Ausra Karlsson 9 months ago 544 Visningar 0 Kommentarer

Barnkalas dekoration - Att förbereda inför ett kalas - Erika torstensson gästbloggar hos oss på kalasdekroationer.se. Här får ni tips och råd utav henne hur hon förbereder ett ettårskalas. Hon ger oss även tips på tårta och smarriga bakverk. Även bilder på hur man kan göra när man ska göra en två våningstårta.

Påsk dekorationer

Av Ausra Karlsson 9 months ago 276 Visningar 0 Kommentarer

https://kalasdekorationer.se/hoppy-easterPåsk dekorationer - Här visar vi er några utav våra produkter som vi har inför påskens dukning och dekorationer att pynta med på påskafton. Påsken tycker vi är en familjhögtid. Där man tillbringar tid med familj och vänner. Äter godmat och mycket godis. Ni får också baktips på desserten och bilder på temat Hoppy Easter.