Köpvillkor

Pris och betalning
Alla priser på Bröllopsdekorationer.com är inklusive moms. Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning. Frakt tillkommer på alla priser. Vid överenskommelse om annat leveranssätt än via Posten justeras de nya fraktpriserna efter överenskommelse via e-mejl. Betalning sker via Klarna där kan du betala direkt, senare eller i omgångar med alla de vanliga betalsätten. Klarna sköter vår betalningsbevakning. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen.
Leverans
Våra leveranser sker i turordning om inget annat är överenskommet vid beställning. Leveranstid, normalt 2-3 arbetsdagar, med reservation för förseningar. Under högsäsong eller hög belastning kan leveranstiden vara något längre därför är viktig att ni skriver till oss bröllops, kalas datum. Beställnings produkter har längre leveranstid och skickas oftast separat. Vi använder Posten för våra försändelser. Du hämtar Ditt paket när det passar Dig hos närmaste av Postens kontor/ombud i Sverige. Mindre försändelser skickas som 1:a klass brev.
Fraktkostnaden beräknas på vikten av de varor du beställer.
Frakten för hyres artiklar räknas separat och inte ingår i order. Ej uthämtade paket debiteras med 200 kr avseende frakt och administration.
Ångerrätt
30 dagars ångerrätt.
Kunden betalar frakten.
Kontakta kundtjänst vid frågor.
Returadress:
Annas Butik
Fisketorp 56
45596 Hedekas
Reklamation
Om varan är trasig, transportskadad eller om vi har skickat fel vara ska du kontakta oss så fort som möjligt. Vi betalar frakten för returen och skickar dig en ny vara eller en reparerad vara.
Säkerhet och sekretess
Vi garanterar att dina personuppgifter, e-postadress, etc aldrig lämnas ut till 3:e part.
Övrigt
Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsman godkännande. Bröllopsdekorationer.com reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.
Rabattkod
Observera att rabattkoden inte kan kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.
Vid ett köptillfälle används en rabattkod.