Nyårs dekorationer

Nyårs dekorationer

Nyårs dekorationer 

Nyårsdekorationer. Är det någon gång man vill dekorera extra mycket är det väl ändå på nyårsafton. Glittrande och glamiga dekorationer speglar nyår till en fest utöver det vanliga. Nyår är en dag man klär upp sig och fyller glasen med champagne och humöret är på topp. Vi har samlat dekorationer som ni kan använda er utav på nyårsafton. 
Alla har vi inte samma smak men många utav oss väljer att använda guld eller silver som färg på dekorationerna vilket det glittarar eller inte. 
Partyhattar är nästan ett måste på nyår vi partyhattar med tryck som passar till nyåret. I dom olika kategorierna hittar du allt från vad som passar till dukningen till konfettibomber ni kan skjuta vid 00:00 slaget. slå klackarna i taket och börja festa!

Dekorationer som passar till nyår är girlanger, partyhattar, bordsljuslinga, ballonger, konfetti, vimplar, pompoms, konfettibomber. Något som också kan vara passande på nyår är bokstavsballonger och vimplar som man själv kan bilda egna ord och meningar med.

Dukning. På nyår är dukningen väldigt viktigt och därför har vi samlat de produkter som är vanligast att duka med på nyår, men självklart finns det även fler dukningsdekorationer i andra kategorier. Här har vi valt att samla de festa produkter som är i färgerna silver och guld men ni hittar även andra färger också. 
Tallrikar och muggar i papp är ett enkelt sätt att servera dryck och tilltuggen med på nyår. Slipp diskångesten dagen efter och använd er utav engångsartiklar på nyår.
Ska ni äta middag på kvällen tillsammans och ni är många, använd er då utav placeringskort för att göra det lite roligare för gästerna och du får själv bestämma vem som ska sitta var. Servetter med olika tryck på finns det också i olika färger och med mönster. Använd sugrör till gästernas drinkar på sentimmarna, det kan bli lätt att man spillar när man har roligt. Överraska gästerna och duka fint precis som du själv vill. 

Baka och dekorera. Till desserten på nyår kan det vara fint att anävnda sig utav fina glas att äta desserten ur. Dekorera desserten med toppers för att göra den finare. 
Alla älskar vi sötsaker, baka mumsiga cupcake i våra fina muffinsformar i guldfärg som passar med guldiga toppers att sätta i. 

Tillbehör. Glöm inte photobooth hörnan på nyårsafton. Här har vi samlat några tillbehör du inte vill missa på nyårsafton. Ska ni använda er utav photobooth blir de finare bilder om ni gömmer väggen och sätter upp ett dörrdraperi i valfri färg och tar bilder tillsammans framför draperiet. Nyår är glitter och glamour så använd mycket glitter när du dekorerar på nyår. Ett annat alternativ är att skippa raketerna som skrämmer djuren och använd er utav konfettibomber istället. Det gör det roligare för alla men var dock försiktiga och sikta inte på varandra eller djuren.

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 187

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 187

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nyårs dekorationer
Minimal Price: kr19.00
5.0 / 2 Review(s)