Nyheter

Nyheter

Nyheter i butiken!

Här samlar vi alla nya produkter som vi fått in. Här kan ni hitta allt ifrån konstgjorda blommor. tallrikar, muggar, vimplar & girlanger till stolsöverdrag och bordslöpare. Vi vill att våra kunder och följare ska kunna ta del utav våra dekorationer precis när de nått oss. Att ni ska kunna lätt se vad som nyss kommit in hos oss och att ni som återkommande kunder ska ha lätt att se vad som är nytt hos oss.

Vi är en bred hemsida med mycket olika dekorationer som passar till alla tillställningar. Babyshower, fest och även bröllop.
Ni kan även köpa ingredienser till era bakverk hos oss, så att ni kan både baka och dekorera era tillställningar. Om ni vill se mer produkter som liknar en nyhet hos oss, kan ni kolla in våra färgteman som ligger under Dekorationer. Där kan ni välja vilken färg ni vill ha, så får ni se alla våra produker i er valda färg.

Vi är noga med att ha koll på våra leverantörer så att vi kan ta in deras nyheter så fort vi kan och ni sedan kan ta del av nyheterna först hos oss.
När en speciell högtid närmar sig brukar det komma in massor av nyheter och då fylls denna kategori på snabbt. Så att ha koll här gör dig både snabbt uppdaterad samt att ni får bättre koll på vad som fattas inför den kommande högtiden. Planering är A och O.


Välkomna och tveka inte att kontakta oss om det är något ni funderar på!

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 273

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 273

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nyheter
Minimal Price: kr18.00