Pompoms & Honeycomb

Pompoms & Honeycomb

Pom-Poms

Pom-poms är pappersbollar av silkes papper för att dekorera till bröllopet, barnkalaset eller använda som inrednings detalj. Häng upp pappersblomman över bordet på bröllopet eller barnkalaset och gör festen fluffig. Pappersblommor är mest prisvärd dekoration för bröllopslokalen. Dekorera med pappersbollar, ballonger, vimplar och gör festen minnesvärd. Vi har pompoms i olika färger och storlekar därför det är lätt att anpassa dom till önskat färgtema på bröllopet.

Att dekorera med pompoms är ett trevligt sätt att förgylla en vigsel, bröllop eller födelsedagsfest. Vi har stort utbud av dekorationer som passar att matcha ihop, hänga taket, dekorera på väggar , bakom honnörsbordet, i kyrkan.

Honeycombs

Honeycomb dekoration till bröllop, kalas och fest lätt att hänga och kan användas flera gånger. Pappersbollar finns i olika färger och storlekar. Dekorationerna är fina att använda både hängandes över bord, dessertbord eller på väggar. Häng gärna flera dekorationer i olika storlekar, mixa med pom-poms och ballonger. Vackert att matcha med vimplar och girlanger.Pappersdekorationer kan användas även som dekoration till barnrum, sovrum, hallen eller altanen.

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 61

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 24 av totalt 61

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pompoms & Honeycomb
Minimal Price: kr18.00