Takdekorationer

Takdekorationer

Takdekorationer

Takdekorationer Vi har samlat alla våra takdekorationer som rislampor, pompoms, dekorationsrosetter och honeycomb. Vi har valt att sätta ihop alla i samma kategori för att våra kunder ska se skillnaden på dessa produkter men också få tips att man kan blanda dom tillsammans när man dekorerar med dom, Så himla fint att sätta pompoms tillsammans med ballonger och dekorationsrosetter. 

Rislampa - En lampa som enkelt sätts ihop med medföljande material, Rislamporna finns i olika storlekar och färger. Det medföljer ej sladd eller något annat enbart rislampan. Fint att hänga dom i olika storlekar och i olika höjder för mer effektfull dekoration. 


Pompoms -  Utav silkespapper och ett medföljande snöre kan du själv sätta ihop pompoms, det kan upplevas som lite klurigt att få ihop en pompoms men när man väl fått ihop en blir de enklare att få ihop flera. Då inser man hur enkelt det egentligen är. 

Dekorationsrosetter - Dessa rosetter är fina att ha som bakgrund vid dessertbordet, motväggen eller hänga i taket över matbordet. Dessa dekorationsrosetter finns i olika färger och mönster och passar de flesta fester, middagar och kalas. 

Honeycomb - En lyxigare dekoration som man kan välja att lägga på bordet som en dekoration vid dukningen men man kan också hänga den i taket och lägga på dessertbordet. En honeycomb är en dekoration som man kan använda i vardagen, Den finns i mängder med olika färger och finns även i olika storlekar som man kan använda tillsammans. 

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 123

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 123

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Takdekorationer
Minimal Price: kr18.00